Магии с цветя

Ексклузивно събитие за ръчно багрене на коприна - 27 Април 2024 София

На 27 Април 2024, от 11.00 до 14.00 ч, събота, ден преди Цветница ще се съберем да отпразнуваме цветята по един абсолютно необикновен начин.

Какво ще правим?

Всяка дама ще си обагри по един копринен шал от копринена органза с размер 65х65 см и по един копринен ластик за коса от сатенирана коприна.

Ще багрим със свежи и сухи цветя в няколко различни нюанса и всяка от вас ще създаде своята едно- или многоцветна магия с цветя върху шала и копринения ластик за коса.

В рамките на 3 часа, от 11.00 до 14.00 ч с моя помощ ще преминете през целия процес на ръчното багрене на коприна с цветя по техниката Бъндел багрене.

Копринените аксесоари, които ще багрим са включени в цената и след събитието остават за вас!

Ако разполагате с ваши любими естествени цветя, свежи или сухи, които бихте искали да включим в цветната композиция, можете да ги вземете със себе си, за да багрите и с тях.

Нещо повече!!!

По време на събитието, Катя Ризова от Health and beauty Kava ще ви запознае с най-новите тенденции в грижата за кожата от портфолиото на френската марка Biologique Recherche.

Заедно ще се потопим още повече в красотата, изпробвайки на място висококачествените продукти Serum de tent и Eye concealer.

Всяка дама ще си тръгне от събитието и със специален подарък от Biologique Recherche – серум с anti-age и хидратиращо действие.

Къде

Мястото: Hola Place, София

бул. Цар Борис III, N3

Цена за участие: 160 лв.

Как да запазите място на събитието?

Запазете мястото си на kalina@thebucket.bg.

Изпратете две имена и телефон за обратна връзка.

Сумата за участие се заплаща след потвърждение за запазване на мястото на:

Банка ДСК

“Да Бъкет” ЕООД

BG40STSA93001528328848

Събитието е ограничен капацитет на местата.

*Ако искате да довете дъщеричката си, можете да го направите без допълнително заплащане (условието е валидно за деца 7-11 години), като тя ще обагри свое собствено мини скрънчи (подарък от мен).

*Събитието не е подходящо за деца под 7 години.

За деца от 11 до 14 години се заплаща 50% от таксата за участие, като детето багри копринен ластик.

Моля, да заявите това обстоятелство в лично съобщение до мен на kalina@thebucket.bg

*След запазване на място, канселиране с 50% удържане от стойността е възможна до 19/04, заявено на kalina@thebucket.bg.

*След 19/04 канселиране на участието е възможно без възстановяване на предплатената сума. При това обстоятелство, ще получите комплект за домашно багрене, сдържащ същите аксесоари, заедно с инструкция за багрене у дома 🙂

По време на събитието ще ви запозная с всички необходими технически детайли, които трябва да знаете, за да багрите коприна с цветя. Това означава, че след събитието ще можете да багрите сами и вкъщи.

Kalina signature

Няколко думи за мен:

Аз съм Калина, занимавам се в дълбочина с ръчно багрене на естествени материи с цветя и други естествени източници вече 7 години. Работя предимно с коприна.

Фокусът в работата ми е насочен основно към булките, давайки втори живот на сватбените им цветя.

Във всички тези години съм създала стотици ръчно обагрени копринени аксесоари, запазили цветята с най-висока емоционална стойност за много булки.

Работя с различни техники, като имам някои авторски, до които съм стигнала на база личния си опит, отличавайки се с уникалност и абстрактна красота.