Подаръчни ваучери

С нашите подаръчни ваучери ще направите не просто уникален подарък, а ще спасите нечии изящни цветя и ще им вдъхнете втори живот. Върху коприна! Не е ли невероятно каква емоция подарявате всъщност!

Подаръчните ваучери са два вида:

Ако познавате добре човека (младоженците), на когото подарявате ваучера и сте сигурни, че избраното от Вас изделие е точно това, което би избрал и той/тя за себе си (например халат, нощница или спално бельо), чудесно!

Просто се свържете с нас, за да обсъдим детайли и в най-кратък срок ще получите красиво опакован ваучер, който да подарите в деня на събитието. В последствие, получателят на ваучера ще се свърже с нас, за да ни прати част от цветята, с които да създадем избраната от Вас копринена емоция.

Този вид ваучер Ви дава пълна свобода в избора на изделие – то може да е нещо, което Вие решите, дори да е извън портфолиото ни от продукти.

Този ваучер ще даде пълна свобода в избора на човека/младоженците, за които е предназначен. Моля, свържете се с нас, за да обсъдим детайли и да Ви помогнем в решението.

От нас ще получите красиво опакован ваучер, който да подарите в деня на събититето. В последствие, получателят на ваучера ще се свърже с нас, за да ни прати част от цветята, с които да създадем избрана от него копринена емоция.