Обет върху коприна

Ние наричаме сватбените Ви цветя „мълчаливите свидетели“ на младоженческото ДА! Замисляли ли сте се какво ще се случи с тях след празника? Отиват в боклука. Уморени. Повехнали. Ненужни. А бяха там. Чуха и свидетелставаха. анцуваха и се радваха с Вас и Вашите гости. Запомниха Вашите обети! А в тях има толкова много живот. Съхранете го. Върху коприна. Ръчно обагрена с Вашите сватбени цветя. Завинаги в дома Ви. Близо до Вас.
Заедно ще дадем втори живот на сватбените Ви цветя! Един клик и voila „Обет върху коприна“

„Обет върху коприна“ е чудесен избор за Вас, ако:

Вместо те бъдат изхвърлени след сватбата. Единственото, което е нужно да направите е да ни предоставите част от живите Ви сватбени цветя, с които ние ще обагрим коприна или памук, за да им помогнем да заживеят своя втори живот върху естествена материя, с която ще останат завинаги до Вас.

Родители, кумове, шаферки, често се чудим какво да им подарим за спомен от сватбения ни ден!

Достатъчно е да ни пратите част от естествените си сватбени цветя, с които ние ще обагрим коприна и Вашият сватбен ден ще остане незабравим спомен в съзнанието на близките Ви. Можем да изберем заедно артикулите, с които ще ги изненадате, а можете да им поднесете от нашите Gift Cards, за да изберат сами своя незабравим спомен от Вашия Ден.

С нашите Gift Cards ще дадете възможност на младоженците да спасят цветната си сватбена украса и тя ще заживее втория си живот с тях по Пътя им напред, напомняйки им за момента, в който са си казали онова, единствено „Да“.

The Bucket: Gift Card са в луксозна крафт опаковка, ръчно написано послание и много естествени сухи цветя. Подарък, който е различен, персонализиран и със сигурност ще остави незабравим спомен!

Свържете се с нас

за да Ви изпратим актулно продуктово портфолио, цени и други важни детайли, свързани с услугата.

Отзиви от клиенти

Здравейте, Току що отворих пратката и това, което сте направили е повече от красиво и прекрасно! За нас това ще е един от най-хубавите ни спомени от голямото ни ДА. Сътворили сте произведение на изкуството, което за нас е запечатило и много емоции,трепети и любов. Думите са малки, за това което сте изработили! Продължавайте да творите и да радвате така хората, както направихте и за нас! Страхотни сте! Благодаря ви и за маската, която със сигурност ще ни напомня, през коя година сключихме граждански брак, това е един много нестандартен спомен и на мен много ми харесва! Много,много ви БЛАГОДАРЯ! Благодарим!
Катерина
Толкова красиво опакован и изпипан до последния детайл - страшно много ми хареса халата и всичко добавено към него! Донесе ми невероятна емоция да премахвам всяка част от опаковката, докато достигна до още един прекрасен спомен от сватбата! Благодаря, че го създадохте за мен и ме накарахте да се почувствам специална! Калина, желая Ви успех във всяко начинание, да бъдете все така креативна и да създавате така запомнящи се артикули.
Сабина
Много Ви благодаря отново! Младоженците казаха, че това им е най-хубавият подарък. Също така сватбата им беше 0 waste и откъснати цветя имаше само тези, които Ви изпрарих и страшно се зарадваха, че и те са влязли в употреба!
Илияна
Калина, привет! Младоженците са получили нещата и много им харесват. Аз също получих снимки, страхотни са! Много ти благодаря за всичко! Силно се надявам след време пътищата ни пак да се пресекат покрай хубав повод или каквото и да било! Продължавай да правиш нещата с такава прекрасна енергия.
Анита