Отзиви и мнения от клиенти

Здравейте! Получих нощницата - невероятна красота! Благодаря много!
Йорданка
Получих ги! Сега ще ги меря, изглеждат уникално!
Каролина
Благодарим Ви, че има такива хора, които правят уникални неща
Нели
Едва сега стигнах да ти пиша и да ти благодаря! Нещата са станали страхотни! Много благодаря! И бяха опаковани уникално!
Цветелина
Благодаря за прекрасното отношение и за красотата, която създадохте!
Анастасия
Привет! На булката толкова й хареса изненадата, всички ревахме на писмото. Много е трогателно! Мисля, че по-красив подарък от този не съществува!
Вера
Здравейте! Халатите са невероятни! Мъжкият надмина очакванията ни многократно, а папийонката ще влезе в употреба още тази събота! Благодаря ви много!!!
Мирела
Калъфките са страхотни и толкова красиво опаковани. Със сигурност ще ни радват, благодарим за възможността да запазим спомена от сватбения ни ден! Бъдете здрава и продължавайте да радвате хората!
Соня
Здравейте! Днес за първи път бях цял ден със сутиена и това е най-удобният сутиен, който съм имала!
Кристина
Здравейте, Калина! Преди малко взех шала и искам изключително много да Ви благодаря, защото шалът, освен че е наистина прекрасен, си личи с колко внимание и любов е направен, колко красиво сте се постарала всеки детайл да е съвършен! Наистина овековечихте нашия ден с това съвършенство от коприна и изключително Ви благодаря! Със сигурност ще Ви препоръчвам на всички, защото това, което сте измислила, е удивително и със сигурност би зарадвало много хора!
Клементина
Здравейте! Вчера взех калъфките и рамката и просто исках да Ви изкажа благодарности и възхищение от това, което направихте! Толкова си личи, когато човек се старае и прави нещата с любов - прекрасно опаковани, да ти стане мило и да нямаш търпение да видиш какво има вътре! Очарована съм от всичко, което правите, за нас ще остане един прекрасен спомен и ще знаем, че ако искаме да вдъхнем живот на прекрасните цветя, които надявам се тепърва ще имаме повод да получаваме, Вие сте нашият човек да ги превърне в нещо трайно. Благодаря Ви, продължавайте да създавате красота!
Криси
Благодаря от сърце! Шалът е прекрасен, материята, а и цветовете ми харесаха и изненадаха приятно! Отварях пратката стъпка по стъпка за да се насладя на момента и снимах всяко доближаване до шала! И накрая.... приказна изненада! Благодаря, изпълнихте обещанието си, постигайки това вълшебство! Благодаря! Щастлива съм! Сбъдвайте и носете щастие и радост! Бъдете здрави и благословени! И....цветни!
Даниела
Здравейте, благодаря ви за прекрасните сътворения. Ефектът наистина е неповторим. Всичко е изящно, нежно и красиво, а Майките ни са очаровани от шалчетата си и прекрасната опаковка. Благодарим ви за всеки детайл. Хубава вечер и продължавайте да създавате красота. Успех!
Стефания
Здравей Калина! Колетът пристигна..нямам думи да опиша радостта, която изпитахме докато го отворим, разгледаме, прочетем, облечем.. толкова много любов има в тази коприна! Благодарим искрено от сърце и ти желаем попътен вятър във всичко, което правиш! Сигурна съм, че пътищата ни ще се пресекат отново!
Светлана
Очарована съм от всичко! Днес пристигна пратката. Невероятни са станали нещата. Цветовете са много свежи! Сърдечно ви благодаря за всичко!
Силвия
Здравей, Калина. Преди малко успяхме да отворим кутията. Искам да ти благодаря, спалното бельо е прекрасно. Освен това сме очаровани от старанието ти за опаковката, както и ти благодарим от сърце за пожеланието! И тези калъфки за големите възглавници - страхотни са! Благодарим!
Пламена
Здравейте, получих всичко. Страхотни са! Много Ви благодаря! Определено ще Ви препоръчам на приятели и познати! Продължавайте да творите такива красоти!
Аделина
Здравейте! Безкрайно благодаря за прекрасните шалове и рамката! Обожавам ги! И картичката е много мила и опаковката и изпълнението са страхотни! Много ще им се радваме! Като отваряне на торбата на Дядо Коледа беше усещането! Много благодаря! Идеята на това което правите и личното отношение е прекрасно! Всичко най-хубаво желая и на вас!
Поли
Скъпа Калина, малко се забавих с взимането на пратката, но чакането определено си заслужаваше! Много ти благодаря за чудесния подарък! Шалът е изключително красив, а писмото страшно много ме трогна. Не знам как да ти се отблагодаря за незабравимия жест към мен и Калоян!
Пламена
Прелестни са! Много Ви благодаря! Толкова нежност, цвят и красота, а изработката е изключително професионална! Нямам търпение да направя първата разходка, окичена с този шал!
Стамена
Здравейте! Преди малко се прибрах от работа и видях нещата, които сте ни изпратила. Страхотни са! Много, много благодаря! Много красиви и оригинални! Продължавайте да създавате такива красоти. За нас това ще остане много приятен спомен от нашата сватба. Благодаря! Страхотна сте!
Марго